Αντιμέτωπος με το κακούργημα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως με θύμα την ίδια του την κόρη είναι πλέον ο 55χρονος πατέρας της Πετρούπολης, μετά τον θάνατο της 18χρονης στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας, λόγω της βαρύτητας της εγκληματικής πράξης, προχώρησαν και στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψη του 55χρονου, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Μέχρι να απολογηθεί (έστω και τυπικά) θα νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το πρωί της περασμένης Τετάρτης, πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για πυρκαγιά, απεγκλώβισαν από διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Πετρούπολη, την 18χρονη και τον πατέρα της. Η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι η κοπέλα ήταν χτυπημένη με μαχαίρι ενώ ο πατέρας της φέρεται να είχε προσπαθήσει να την στραγγαλίσει και στη συνέχεια, να έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα για να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Η δικογραφία είχε διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία άσκησε πριν από λίγες ημέρες ποινική δίωξη σε βάρος του 55χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εμπρησμό. Ωστόσο το ποινικό πλαίσιο για τον δράστη άλλαξε μετά το θάνατο της κόρης του.