Δραματικές ώρες στον Ηρακλή, καθώς χθες ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία ενημερώθηκαν πως η ομάδα δεν θα δηλώσει συμμετοχή στη Φούτμπολ Λιγκ!

Η οικονομική αδυναμία του Σπύρου Παπαθανασάκη και το γεγονός ότι δεν ήταν σε θέση να τακτοποιήσει ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια οδήγησαν σε αυτό το σημείο τον ιστορικό σύλλογο.

Θυμίζουμε ότι σοβαρά προβλήματα υπήρχαν από πέρυσι και μάλιστα υπήρξε αδυναμία να αγωνιστούν και οι μικρές ομάδες σε εκτός έδρας παιχνίδια! Αυτά τα προβλήματα οδήγησαν μάλιστα και στον υποβιβασμό.

Σημειώνουμε ότι χθες είχε προγραμματιστεί φιλικό με τον Αλμωπό στην Αριδαία, το οποίο φυσικά αναβλήθηκε. «Ο χρόνος περνάει κυρίως για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν ξέρω αν θα προλάβουν να βρουν ομάδα, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά» σχολίασε ο προπονητής του Ηρακλή, Μίλος Κόστιτς, στον οποίο ο Παπαθανασάκης είχε υποσχεθεί πως θα παλέψει ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα.

Το πιθανότερο είναι η νέα περίοδος να βρει τον Ηρακλή στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στη γενική συνέλευση την προσεχή Δευτέρα.