Τεχνικούς κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών, συμβούλους τηλεπικοινωνιακών συνδέσεων, ταμίες, business intelligence analysts αλλά και υπαλλήλους για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αναζητά, μεταξύ άλλων, η εταιρεία Media Markt για την ενίσχυση των καταστημάτων της.

Ολες οι θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης, πλην των θέσεων που αφορούν τους ταμίες.

Για την πλειοψηφία των θέσεων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών στην αντίστοιχη θέση, γνώση της αγγλικής γλώσσας αλλά και γνώση χειρισμού Η/Υ.

Υψηλών προσόντων είναι οι θέσεις των business intelligence analysts καθώς οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου μαθηματικών, στατιστικής ή συναφών οικονομικών και χρηματοοικονομικών σπουδών ή πληροφορικής. Θα πρέπει να έχουν απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε θέση reporting και business analytics. Γνώση SQL, Queries, BI Tools (Power BI, Clickview κ.τ.λ.), εμπειρία σε KPI Reports και ανάλυση Big Data, άριστη γνώση MS Office με εξειδίκευση στο Excel, καθώς και πολύ καλή γνώση αγγλικών. Θα συνεκτιμηθούν τυχόν γνώσεις σε R και Python.

Για τις θέσεις των τεχνικών κινητών τηλεφώνων και Η/Υ οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ή δίπλωμα σχολής ηλεκτρονικών υπολογιστών οποιασδήποτε βαθμίδας.

Αριστη τεχνική κατάρτιση, γνώσεις επισκευής κινητών τηλεφώνων, smartphones, tablets και Η/Υ (hardware και software). Απαραίτητο προσόν είναι η προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, ενώ τυχόν γνώσεις δικτύων θα θεωρηθούν πρόσθετο προσόν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στην ιστοσελίδα http://www.mediamarkt.gr/el/shop/jobs.html.