Τρέχουν οι προθεσμίες πρόσληψης μόνιμου προσωπικού στην Τράπεζα της Ελλάδος και τον Ανεξάρτητο Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ). Για τις δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ με αριθμό 11Κ/2017 και 10Κ/2017 αντίστοιχα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά και μόνο τις αιτήσεις τους στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Ειδικότερα, συνολικά 30 άτομα τακτικού προσωπικού Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αναμένεται να προσληφθούν στο κεντρικό κατάστημα της Τραπέζης της Ελλάδος. Πρόκειται για τρεις θέσεις των ειδικοτήτων: Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΤΕ, Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΤΕ και Συντηρητών Εργων Τέχνης ΤΕ καθώς και 27 θέσεις των ειδικοτήτων: Καταμετρητών ΔΕ, Πιεστών – Λιθογράφων ΔΕ ή Λιθογράφων ΔΕ. Σημειώνεται πως η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00. Για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή των υποψηφίων θα πρέπει να αποσταλεί ταχυδρομικά η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στον ΑΣΕΠ μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου 2017, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 11Κ/2017, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10, αναγράφοντας στον φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΤΕ ή ΔΕ) της οποίας θέσεις διεκδικούν. Προσοχή διότι οι ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

ΣΤΟΝ ΑΔΜΗΕ. Αντίστοιχα, 76 θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, προκηρύσσει η Ανώνυμη Εταιρεία Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας –ΑΔΜΗΕ ΑΕ. Μέρος τού υπό πρόσληψη προσωπικού θα απασχοληθεί στις έδρες των μονάδων της εταιρείας, ενώ σχεδόν το σύνολο του τεχνικού προσωπικού θα απασχοληθεί επί τόπου των έργων, σε εργοτάξια, συνεργεία, Υ/Σ & ΚΥΤ. Ετσι, προκηρύσσονται θέσεις στην Αττική, καθώς και στην Αρκαδία, το Αγρίνιο, την Κοζάνη, τη Θεσσαλονίκη και τη Λάρισα.

Μεταξύ των ειδικοτήτων είναι διπλωματούχοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, διπλωματούχοι πολιτικοί μηχανικοί, πτυχιούχοι διοικητικοοικονομικών, πτυχιούχοι ηλεκτρολόγων μηχανικών, πτυχιούχοι μηχανικοί πληροφορικής, ηλεκτροτεχνικοί δικτύων ΔΕ, ηλεκτροτεχνικοί σταθμών – υποσταθμών ΔΕ και χειριστές μηχανημάτων τεχνικών έργων ΔΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00. Βέβαια, θα πρέπει να αποστείλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή υπογεγραμμένη την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 10Κ/2017, ΤΘ 14308, Αθήνα ΤΚ 115 10, αναγράφοντας στον φάκελο την αντίστοιχη κατηγορία εκπαίδευσης (ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ) της οποίας θέσεις διεκδικούν. Προσοχή, διότι οι ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Πάντως, σε περίπτωση που οι υποψήφιοι και για τις δύο προκηρύξεις χρειάζονται γενικές διευκρινίσεις αναφορικά με την προκήρυξη για την οποία ενδιαφέρονται αλλά και το πώς μπορούν να συμμετέχουν ή ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (τηλ. 213-1319.100, τις εργάσιμες ημέρες από 08.00 μέχρι 14.00, ήμέσω e-mail: enimerosi@asep.gr).

Στην περίπτωση, όμως, που χρειάζονται τεχνικές διευκρινίσεις σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης αλλά και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων –αφορά και τις δύο συγκεκριμένες προκηρύξεις -, καλό είναι οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διοίκησης του ΑΣΕΠ (τηλ. 213-1319.100, τις εργάσιμες ημέρες από 08.00 μέχρι 20.00 και τις αργίες από 10.00 μέχρι 16.00 ή μέσω e-mail: helpdesk@asep.gr).