Εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό προσωπικό με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ζητούν τέσσερις δήμοι, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες λειτουργίας στα πολιτιστικά τμήματα.

ΚΟΡΔΕΛΙΟ – ΕΥΟΣΜΟΣ. Ειδικότερα, συνολικά 36 άτομα, ωρομίσθιους, επιμορφωτές, παιδαγωγούς και καθηγητές ζητά ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, στον Νομό Θεσσαλονίκης. Το έκτακτο προσωπικό θα απασχοληθεί για οκτώ μήνες στα εκπαιδευτικά – επιμορφωτικά τμήματα της ΔΗΚΕΚ-Ε. Μεταξύ των ειδικοτήτων είναι καθηγητές φωτογραφίας, πληροφορικής, θεατρικής αγωγής, παραδοσιακών χορών αλλά και κοπτικής ραπτικής. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη αποστολή στα γραφεία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κορδελιού – Ευόσμου (Εθν. Αντίστασης 56, 3ος όροφος, Ελευθέριο – Κορδελιό, τηλ. 2313-300337, από 09.30 έως 13.30) από τις 15 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2017.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ. Εξήντα τέσσερις προσλήψεις με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ωρομίσθιας εκ περιτροπής απασχόλησης ετοιμάζεται να κάνει ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας. Στόχος είναι το εκπαιδευτικό – καλλιτεχνικό προσωπικό να απασχοληθεί στα πολιτιστικά τμήματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης, δηλαδή στο Δημοτικό Ωδείο, την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης του δήμου, στο τμήμα Παραδοσιακών Χορών, στο Εικαστικό Εργαστήρι αλλά και στη Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του δήμου. Ετσι, μεταξύ άλλων ειδικοτήτων, ζητούνται δάσκαλοι μουσικής, υποκριτικής, σκηνογραφίας και ενδυματολογίας, ζωγραφικής και αγιογραφίας. Πάντως, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν πως έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για μία και μόνο θέση. Η αίτηση, η προθεσμία της οποίας λήγει μέσα στην εβδομάδα, θα απευθύνεται προς το Νοµικό Πρόσωπο Ιδιωτικού ∆ικαίου «∆ηµοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αγίας Βαρβάρας» και θα υποβάλλεται στα γραφεία της (Σίφνου και Αγίου Γεωργίου, κατά τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες από 10.30 έως 14.30). Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στα γραφεία της ∆ΗΚΕΑΒ (τηλ. 210.5697223-4).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ. Ωρομίσθιο εκπαιδευτικό και καλλιτεχνικό προσωπικό (καθηγητές ξένων γλωσσών, φυσικής αγωγής, εικαστικών, χορού κ.ά.) προσλαμβάνει με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ο Δήμος Ερμιονίδας. Τα 17 άτομα, ηλικίας 21 έως 64 ετών, πρόκειται να απασχοληθούν στην υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών που εδρεύουν στον Δήμο Ερμιονίδας. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης στην ιστοσελίδα του δήμου (www.ermionida.gr) ή στο γραφείο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας, στον Νομό Αργολίδας. Σημειώνεται πως οι αιτήσεις θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (08.00 – 16.00) στα γραφεία του Νομικού Προσώπου (Μελίνα Μερκούρη 11 Κρανίδι – τηλ. 2754.360.030 και 2754.360.001). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών λήγει στις 14 Σεπτεμβρίου.

ΑΓΡΙΝΙΟ. Συνολικά 45 προσλήψεις καλλιτεχνικού προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αποζημίωση και χρονική διάρκεια οκτώ μήνες, με τη μορφή αντιτίμου, θα γίνουν για την κάλυψη εποχιακών αναγκών της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (10.00 έως 13.00) στα γραφεία της Επιχείρησης (οδός Δαγκλή 27, Αγρίνιο, τηλ. 26413-60613 και 26413-60615). Η προθεσμία λήγει στις 13 Σεπτεμβρίου.