Απρόκλητη επίθεση από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη και τους συνοδούς φρουρούς του δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

Ο Κούγιας βρισκόταν στην καφετέρια Aqua Marina, στη Βουλιαγμένη, όταν ξαφνικά εισήλθε ο Μελισσανίδης και η συνοδεία του και του επιτέθηκαν με σφοδρότητα, καταφέροντάς του βαριά χτυπήματα.

Ο δικηγόρος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατέθεσε μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Δημήτρη Μελισσανίδη και των συνεργών του. Στο τμήμα μετέβησαν και αυτόπτες μάρτυρες, καταθέτοντας λεπτομέρειες για την επίθεση.

Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. «Πρόκειται περί καθαρής απόπειρας ανθρωποκτονίας, αλλά το σημαντικότερο απ’ όλα είναι ότι αυτό οργανώθηκε. Κάποιος ενημέρωσε τον Μελισσανίδη ότι βρισκόμουν εκεί» ανέφερε ο Κούγιας μιλώντας στα «ΝΕΑ».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν χθες στο ΟΑΚΑ για το ματς ΑΕΚ – Λάρισας, όχι όμως και ο Αλέξης Κούγιας, παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματίσει να είναι παρών.

Η Λάρισα με ανακοίνωσή της εξήγησε: «Ενας δικηγόρος με πληρεξούσιο, ώστε να μη συλληφθεί ο Μελισσανίδης, έκανε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον κ. Κούγια για λογαριασμό του Μελισσανίδη, ώστε ο κ. Κούγιας, μόλις εμφανιστεί στο Ολυμπιακό Στάδιο, να συλληφθεί και να παραμείνει όσο διαρκέσει ο αγώνας στο αστυνομικό τμήμα του ΟΑΚΑ».