Οποιος πάρει τη μάχη του κέντρου θα έχει και τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σύμφωνα με το σκεπτικό του Μπέσνικ Χάσι. «Διαθέτουμε πολλούς ποιοτικούς παίκτες στο κέντρο μας και ένας από αυτούς είναι εδώ μαζί σας» είπε ο κόουτς παρουσιάζοντας χθες στη συνέντευξη Τύπου τον Ρομαό, ο οποίος όμως θα παίξει λίγο πιο πίσω στο κέντρο της άμυνας (λόγω της απουσίας του Βούκοβιτς) δίπλα στον Ενγκελς.

Με Ομάρ και Φιγκέιρας (αριστερά έχει προβάδισμα έναντι του Κούτρη) στα άκρα της αμυντικής τετράδας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού ποντάρει πολλά στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, γνωρίζοντας ότι όσο πιο αποτελεσματική είναι τόσο περισσότερες θα είναι οι πιθανότητες για νίκη. Στις πρώτες σκέψεις του ο Μάριν φαίνεται να κερδίζει (από τον Φορτούνη) τη θέση του βασικού οργανωτή, με τον Τζούρτζεβιτς να είναι ο επικρατέστερος για τη θέση τού σέντερ φορ και τον Καρσελά να επιστρέφει στο βασικό σχήμα στα εξτρέμ.

Στα χαφ ο Ζιλέ και ο Οτζίτζα-Οφόε δεν βγαίνουν από τη ενδεκάδα, απλά το θέμα είναι αν θα τους πλαισιώσει ο Ζντίελαρ ή ο Ανδρούτσος.

n Ο διευθύνων σύμβουλος των Ερυθρολεύκων Γιάννης Βρέντζος και ο εκ των αντιπροέδρων Σάββας Θεοδωρίδης συναντήθηκαν χθες με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, εκφράζοντάς του τα παράπονά τους όχι μόνο για τη διαιτησία στο Ξάνθη – Ολυμπιακός αλλά και για θέματα κανονισμών.