Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Περιστέρι Ατρόμητος και Γιάννινα (0-0) με τον τεχνικό των φιλοξενουμένων Γιάννη Πετράκη να χαρακτηρίζει πολύ καλό το αποτέλεσμα για την ομάδα του η οποία, όπως είπε, «δεν είναι και Μπαρτσελόνα» θέλοντας να δείξει πόσο σημαντικός ήταν ο βαθμός. Οι γηπεδούχοι πλησίασαν περισσότερο στο γκολ προς το φινάλε του ημιχρόνου με τον Ρισβάνη, αλλά η μπάλα από την κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ντιγκινί έκανε όλο το παιχνίδι για τον Ατρόμητο τον οποίο έσωσε σε μια δυο φάσεις και ο τερματοφύλακας του Γιαννιώτης (που όπως και ο Μανθάτης μετακόμισε από τον Πειραιά και τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι) ιδιαίτερα στο επικίνδυνο σουτ του Κοζορώνη στο 57′.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (71′ Βασιλακάκης), Μπουσούλατζιτς, Ντιγκινί, Ούμπιδες (63′ Μανούσος), Ουάρντα (85′ Βασιλείου), Ντάουντα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (64′ Μανθάτης), Κοζορώνης, Μπουκουβάλας, Ναδάλες (31′ Καρανίκας), Χαλκιαδάκης (80′ Σκόνδρας), Γιάκος.