Η ΑΕΚ έκανε πάρτι χωρίς καλεσμένους στο (άδειο λόγω τιμωρίας) ΟΑΚΑ, αλλά οι παίκτες της φρόντισαν να δημιουργήσουν happening για τους εαυτούς τους. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ νίκησε 4-0 τη Λάρισα, με τον Πέτρο Μάνταλο να ανοίγει το σκορ στο 4ο λεπτό με ένα καταπληκτικό γκολ και τον Σέρχιο Αραούχο να σκοράρει για το 4-0 στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την ομάδα του να έχει 19 τελικές (οι 12 στην εστία), τους Κλωναρίδη και Μπακασέτα να σημειώνουν τα άλλα δύο γκολ και στο τέλος υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχαν στο μυαλό τους το ματς με τη Ριέκα για το Γιουρόπα Λιγκ: «Εχουμε ένα σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά μας και θα μπορούσαμε να σκεφτόμαστε αυτό, αλλά δεν το κάναμε. Αυτό που κρατάω δεν είναι μόνο η νίκη και οι βαθμοί, αλλά και η απόδοση. Πρέπει να έχουμε σε κάθε αγώνα καλή προδιάθεση ώστε να κάνουμε στο γήπεδο πράξη αυτά που επιθυμούμε» είπε ο ισπανός τεχνικός.

Η Λάρισα απογοήτευσε. Εμεινε από το 49′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αγκάνοβιτς, ενώ σε όλο το παιχνίδι είχε μόλις μία τελική προσπάθεια!

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Βράνιες, Λόπες, Αϊντάρεβιτς, Γιόχανσον, Μάνταλος (81′ Βλαχομήτρος), Χριστοδουλόπουλος (68′ Μπακασέτας), Κλωναρίδης, Λιβάγια (76′ Αραούχο)

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Ζίζιτς, Γκόλιας, Περέιρα, Γιοβάνοβιτς (78′ Κριζμάν), Φατιόν, Ντέλετιτς (46′ Περόνε), Λεοζίνιο (46′ Αγκάνοβιτς), Λαγός, Ναζλίδης.