Ο Παναιτωλικός έφυγε από τη Νέα Σμύρνη με βαθμό (1-1) κόντρα σε έναν Πανιώνιο που φάνηκε επηρεασμένος από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ετσι η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου έχασε την ευκαιρία να μείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας. «Καταφέραμε να προηγηθούμε, αλλά με μία και μοναδική φάση ο Παναιτωλικός ισοφάρισε. Επρεπε να υπερασπιστούμε το προβάδισμα, όμως δεν το κάναμε» σχολίασε στο τέλος ο τεχνικός του Πανιωνίου. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 56′ με εκτέλεση πέναλτι του Μασούντ. Το πέναλτι είχε κερδίσει ο ίδιος (από τον Χαντάκια) κι ενώ είχε πάρει την μπάλα ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Ντουρμισάι. Ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με κεφαλιά του Λόπες (67′), ύστερα από καταπληκτική σέντρα του Ρόσα και αδράνεια του Γκιοατά.

«Είχαμε εξαιρετική αμυντική οργάνωση, αλλά δεχτήκαμε γκολ από ατομικό λάθος. Μένει η προσπάθεια που κάναμε και η αντίδραση που βγάλαμε όταν δεχτήκαμε το γκολ. Είναι θετικό ότι πήραμε βαθμό σε μια δύσκολη έδρα» είπε ο Μάκης Χάβος.

Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σαββίδης, Λάμπρου (72′ Σπιριντόνοβιτς), Μασούρας (80′ Σαραμαντάς), Μασούντ, Ντουρμισάι.

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μόρας, Χαντάκιας (64′ Ροντρίγκες), Ρότσα, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο (82′ Μπράβο), Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας (72′ Μαρκόβσκι).