Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη δράση, στην αποψινή πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, στο Μπερναμπέου.

Ο πορτογάλος σταρ δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο ισπανικό πρωτάθλημα καθώς είχε τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές λόγω της συμπεριφοράς του προς τον διαιτητή του πρώτου αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο Σούπερ Καπ.

«Είναι σε εξαιρετική ψυχική διάθεση και περιμένει τη στιγμή που θα ξαναμπεί στο γήπεδο. Ο Ρονάλντο δεν βοηθά μόνο με τα γκολ που σημειώνει την ομάδα. Είναι ο ηγέτης, καθώς θέλει πάντα να είναι νικητής. Είναι πολύ σημαντικό που θα τον έχουμε πάλι κοντά μας» σημείωσε ο προπονητής της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν. Στον ίδιο όμιλο (8ος), η Τότεναμ θα υποδεχτεί στο Λονδίνο την Ντόρτμουντ, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της Λειψίας, η οποία υποδέχεται τη Μονακό.

Το πρόγραμμα των ομίλων 5-8: 5ος: Μάριμπορ – Σπαρτάκ Μόσχας, Λίβερπουλ – Σεβίλλη. 6ος: Φέγενορντ – Μάντσεστερ Σίτι, Σαχτάρ Ντόνετσκ – Νάπολι. 7ος: Λειψία – Μονακό, Πόρτο – Μπεσίκτας. 8ος: Ρεάλ Μαδρίτης – ΑΠΟΕΛ, Τότεναμ – Ντόρτμουντ.