Ευχάριστη αλλά και δυσάρεστη είδηση άκουσε χθες ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό ματς στη Ριέκα, στην πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ, τον Αντρε Σιμόες, όχι όμως και τον Γκάλο.

Ο Σιμόες έλαβε κανονικά μέρος στη χθεσινή προπόνηση και συμπεριελήφθηκε στην αποστολή, ενώ ο Γκάλο δεν γυμνάστηκε καθώς έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.

Ετσι στην αποστολή για τη Ριέκα συμπεριελήφθηκαν οι εξής: Ανέστης, Τσιντώτας, Ντούνης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπάμπης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Γιούσης, Κλωναρίδης, Τρίστασον, Αραούχο, Λιβάια, Μπακασέτας, Βλαχομήτρος.

Σε ό,τι αφορά τον Πατίτο Ροντρίγκες: Οπως έγινε γνωστό, ο προπονητής των Νιούκαστλ Τζετς, ο Ερνι Μέρικ, ακύρωσε την πρόταση που είχε γίνει στον αργεντινό ποδοσφαιριστή από τη διοίκηση του συλλόγου. Ο Πατίτο Ροντρίγκες είχε την επιθυμία να αποχωρήσει καθώς δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Χιμένεθ, ενώ έμεινε εκτός 18άδας στο ματς με τη Λάρισα.