Το πάθημα της Μπαρτσελόνα με τη φυγή του Νεϊμάρ έγινε μάθημα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μερένχες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της ομάδας τους, τον Ισκο (φωτογραφία), για πέντε ακόμα χρόνια. Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι η ρήτρα που έβαλαν στο συμβόλαιό του: 700 εκατ. ευρώ!

Ο 25χρονος Ισπανός αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια την περσινή περίοδο σημειώνοντας δέκα γκολ, αναδεικνυόμενος εκ των πρωταγωνιστών της Ρεάλ στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου στη Λα Λίγκα και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι νέες αποδοχές του Ισκο θα φτάνουν τα 6 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η συμφωνία του διεθνούς μεσοεπιθετικού με τη Ρεάλ ανακοινώθηκε μία ημέρα μετά την ανανέωση της συνεργασίας του Μαρσέλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο βραζιλιάνος αριστερός ακραίος υπέγραψε επίσης νέο πενταετές συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2022. Αυτό σημαίνει πως ο Μαρσέλο θα συμπληρώσει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου τουλάχιστον 15 χρόνια, από το 2007, όταν ήρθε με μεταγραφή από τη Φλουμινένσε. Σ’ αυτό το διάστημα ο Μαρσέλο έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους στη Λα Λίγκα και τρία Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σημειωθεί πως η Ρεάλ βρίσκεται  μεταξύ των πρώτων θέσεων με τις ομάδες που έχουν τη μεγαλύτερη σταθερότητα στο ρόστερ τους.