Με την πικρή γεύση από το αποκαρδιωτικό (από όλους) πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να βρίσκεται ακόμα στα χείλη όλων, στον Ολυμπιακό γυρίζουν σελίδα και βλέπουν τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γ. Καραϊσκάκης ως τεστ αλλαγής προς το καλύτερο.

Οι πρωταθλητές θα φιλοξενήσουν την ομάδα της Αρκαδίας αύριο (χωρίς θεατές) και την Τρίτη και πάλι στο ίδιο γήπεδο οι ομάδες θα παίξουν για το Κύπελλο και τον 5ο όμιλο.

Ο Μπέσνικ Χάσι θέλει να δει ένα καλύτερο πρόσωπο από τους παίκτες του σε αυτά τα δύο παιχνίδια με τον ίδιο αντίπαλο (που μάλιστα θα είναι με τον νέο του τεχνικό στον πάγκο, τον Σάββα Παντελίδη) και να συνδυαστούν με νίκες και καλό θέαμα, ώστε οι Ερυθρόλευκοι να πάνε στο κρίσιμο τριήμερο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Πρόκειται για το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (24/9) στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο και τρεις μέρες αργότερα το δεύτερο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ενα άλλο θέμα που απασχολεί τον κοσοβάρο τεχνικό είναι τα γκολ που δέχεται η ομάδα του προς τα τέλη του ημιχρόνου (από το 42ο λεπτό και μετά) και λίγο πριν να έχει την ευκαιρία ο ίδιος να τα πει με τους παίκτες του στα αποδυτήρια.

Ετσι προηγήθηκε η Ριέκα στο Φάληρο (42′), ισοφάρισε η Ξάνθη στα Πηγάδια (44′) και έδωσε το μεγαλύτερο εύρος στο προβάδισμά της η Σπόρτιγκ πετυχαίνοντας το 3-0 (43′) την Τρίτη στο Γ. Καραϊσκάκης.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι πολύ πιο προσηλωμένοι στα καθήκοντά τους, όσο το ημίχρονο (και εννοείται ότι ισχύει και για το δεύτερο 45λεπτο) πλησιάζει προς το φινάλε.