Η νίκη της ΑΕΚ επί της Ριέκα επέτρεψε στην Ελλάδα να επιστρέψει στη 12η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA. Η χώρα μας έφτασε τους 27.000 βαθμούς έναντι 26.850 της Αυστρίας. Συμπτωματικά, η Ελλάδα είχε βρεθεί ξανά στη 12η θέση μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επίσης επί της Ριέκα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η πολιορκία του Εμιρεϊτς από 20.000 οπαδούς της Κολωνίας, οι οποίοι προσπάθησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο (φωτογραφία), ανάγκασε την Αρσεναλ να μεταθέσει κατά 60 λεπτά, στις 11.05 μ.μ ώρα Ελλάδας, την ώρα έναρξης της αναμέτρησής της με τη γερμανική ομάδα. Οι εικόνες θύμιζαν δεκαετία του ’80 όταν βρισκόταν σε έξαρση ο χουλιγκανισμός και η Αρσεναλ κινδυνεύει με τιμωρία.

Μεγαλύτερη επιτυχία είχε η πολιορκία των παικτών της Μίλαν στη Βιέννη. Οι Ροσονέρι πέτυχαν τη μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη τους στην Ευρώπη, από το 1993, συντρίβοντας με 5-1 την Αούστρια και έστειλαν το μήνυμα ότι είναι το αφεντικό στον 4ο όμιλο, στον οποίο μετέχει και η ΑΕΚ. Τρία γκολ πέτυχε ο Αντρέ Σίλβα και έγινε ο πρώτος παίκτης της Μίλαν μετά τον Κακά το 2006 που πετυχαίνει ευρωπαϊκό χατ τρικ.