Ωρομίσθιους καθηγητές μουσικών οργάνων και εικαστικών – καλλιτεχνικών τμημάτων πρόκειται να προσλάβει ο Δήμος Αμαρουσίου. Οι 111 απασχολούμενοι θα είναι με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών για απασχόληση στα καλλιτεχνικά – εικαστικά ερασιτεχνικά τμήματα του δήμου ή εννέα μηνών για απασχόληση στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου από τους ωφελούμενους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ελληνική ιθαγένεια, συμπληρωμένο το 21ο έτος και αποδεδειγμένη προϋπηρεσία διδασκαλίας τουλάχιστον τριών ετών.

Στην προκήρυξη διευκρινίζεται πως η δημοτική επιχείρηση διατηρεί το δικαίωμα να προσλάβει σε ποσοστό μέχρι 10% του συνολικού αριθμού, δασκάλους χωρίς την απαιτούμενη προϋπηρεσία, προκειμένου να δώσει την δυνατότητα σε νέους δασκάλους να αποκτήσουν τη σχετική εμπειρία και προϋπηρεσία.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση μόνο για έναν κωδικό ειδικότητας ενώ την αίτηση συμμετοχής καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να τα καταθέσουν είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου

Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 85, τηλ: 210-8056314, καθημερινά, από τις 10.00 π.μ. έως

2.00 μ.μ.).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ διευκρινίζεται πως αιτήσεις που θα σταλούν με φαξ ή e-mail δεν θα γίνουν δεκτές.