Εκπρόσωποι πωλήσεων πλήρους απασχόλησης για τα καταστήματά της αναζητά η Forthnet.

Οι θέσεις εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης, ενώ όσοι προσληφθούν θα έχουν ωράριο καταστημάτων.

Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να είναι απόφοιτοι Τεχνικού Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ, να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά) και άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Απαιτείται, επίσης, άριστη ικανότητα επικοινωνίας και να επιδεικνύουν ομαδικό πνεύμα εργασίας. Η εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης, αλλά και προνομιακές τιμές στις υπηρεσίες της Nova.

Ανοιχτές θέσεις υπάρχουν για τα καταστήματα σε Αθήνα, Βέροια, Γέρακα, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Παγκράτι και Περιστέρι. Παράλληλα η εταιρεία αναζητά υπαλλήλους για το τμήμα τεχνικής υποστήριξης συνδρομητών στον Ταύρο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΙΕΚ ή απολυτήριο Τεχνικού Λυκείου με κατεύθυνση στην πληροφορική. Εμπειρία στην πρόσβαση στο Internet μέσωDial-up & DSL. Καλή γνώση λειτουργικών συστημάτωνWindows ΧΡ / Vista / 7 / 8.1 / Android / IOS, ενώ θα συνεκτιμηθεί τυχόν γνώση σεMacOS & Linux.

Απαιτείται επίσης πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά). Στα απαιτούμενα προσόντα των υποψηφίων είναι η άριστη τηλεφωνική και γραπτή επικοινωνία καθώς και η ευχέρεια στη δακτυλογράφηση.

Για όλες τις θέσεις, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να απευθύνονται στην εταιρεία και συγκεκριμένα στη διεύθυνση: http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=7270#sthash.FmP0FrpE.uqYrarDP.dpbs.