Στην πρόσληψη

15 ειδικευμένων γιατρών του κλάδου ΕΣΥ προχωρεί το ΕΚΑΒ. Δεκτοί θα γίνουν οι υποψήφιοι που έχουν ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους – μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η ηλικία τους δεν υπερβαίνει το 50ό έτος, έχουν τίτλο αντίστοιχο με την θέση ιατρικής ειδικότητας και άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος.

Μεταξύ των ειδικοτήτων που ζητούνται είναι αυτές των αναισθησιολόγων, των παθολόγων, των καρδιολόγων, των πνευμονολόγων και των γενικών γιατρών. Σημειώνεται πως οι γιατροί που θα προσληφθούν θα απασχοληθούν σε παραρτήματα του φορέα και πιο συγκεκριμένα σε αυτά της Αλεξανδρούπολης, της Καβάλας, της Θεσσαλονίκης, της Κοζάνης, των Ιωαννίνων, της Λάρισας, της Λαμίας, της Πάτρας, της Τρίπολης, του Ηρακλείου, των Χανίων και της Μυτιλήνης.

Τις αιτήσεις και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά οι υποψήφιοι καλούνται να τα υποβάλουν αυτοπροσώπως, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς στο Πρωτόκολλο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ εις τριπλούν έωςκαιτις 26Σεπτεμβρίου(διεύθυνση: Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας – ΕΚΑΒ, τέρμα οδού Υγείας, ΤΚ 115 27, Αθήνα, τηλ. 213-2143323).