Στην πρόσληψη 54 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα προχωρά η Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης –Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), με έδρα τον Δήμο Λαρισαίων.

Πρόκειται για συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας οκτώ μηνών.

Μεταξύ των ειδικοτήτων που ζητούνται είναι τεχνίτες υδραυλικοί ΔΕ, βοηθοί υδραυλικών ΔΕ, ηλεκτροτεχνίτες οχημάτων ΔΕ, οδηγοί φορτηγών Γ’ Κατηγορίας –χωρίς Κάρτα Ψηφιακού Ταχογράφου ΔΕ, μηχανοτεχνίτες ΔΕ αλλά και ηλεκτροοξυγονοκολλητές ΔΕ και υπονομοποιοί οικοδομών ΔΕ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν αυτοπροσώπως ή με άλλο πρόσωπο αφού έχουν εξουσιοδότηση, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή στα γραφεία της υπηρεσίας (Δημοτική Επιχείρηση Υδρευσης –Αποχέτευσης Λάρισας, τέρμα Τυχερού, ΤΚ 412 22, Λάρισα, τηλ. 2410 – 687103, 104, 151). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 25 Σεπτεμβρίου. Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων είτε στη διεύθυνση της Επιχείρησης είτε στον διαδικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των απαιτούμενων κύριων και πρόσθετων προσόντων αλλά και της εμπειρίας τους θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα δικαιολογητικά, όπως τα ορίζει η προκήρυξη. Διευκρινίζεται πως κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μόνο μία αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Διαφορετικά, η δήλωση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις σημαίνει αυτόματα πως ο υποψήφιος αποκλείεται και η αίτησή του ακυρώνεται. Στη μόνη, βέβαια, περίπτωση που μπορεί να γίνει σώρευση θέσεων δύο κατηγοριών –και μάλιστα όταν πρόκειται για κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ –είναι όταν στην ανακοίνωση προβλέπονται τόσο θέσεις κατηγορίας ΔΕ που μπορεί να καλυφθούν επικουρικώς με εμπειρία και τίτλο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης όσο και θέσεις κατηγορίας ΥΕ.