Ο Γουέιν Ρούνι επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ, αλλά πλέον ως παίκτης της Εβερτον. Ολος ο κόσμος σηκώθηκε και τον αποθέωσε όταν αντικαταστάθηκε από τον Μιραλάς (82′), ωστόσο αυτοί που τον πλήγωσαν ήταν οι πρώην συμπαίκτες του! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγρίεψε στο τελευταίο δεκάλεπτο, πέτυχε τρία γκολ (Μχιταριάν, Λουκάκου, Μαρσιάλ) και επικράτησε με 4-0, καθώς είχε προηγηθεί μόλις στο 4ο λεπτό με τον Βαλέντσια.  

«Ηταν ίσως η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση» υποστήριξε ο Ζοζέ Μουρίνιο. Η Γιουνάιτεντ είναι στην κορυφή μαζί με τη συμπολίτισσα Σίτι, η οποία συνέτριψε εκτός έδρας τη Γουότφορντ με 6-0, με πρωταγωνιστή τον Αγουέρο (τρία γκολ, μία ασίστ).  

Στο ντέρμπι του Λονδίνου, Τσέλσι και Αρσεναλ έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στο τέλος με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νταβίντ Λουίζ. Ηταν η τέταρτη αποβολή ποδοσφαιριστή της Τσέλσι από την αρχή της σεζόν.

Αλλα αποτελέσματα: Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον 0-1, Χάντερσφιλντ – Λέστερ 1-1, Λίβερπουλ – Μπέρνλι 1-1, Νιούκαστλ – Στόουκ 2-1, Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ 0-0, Τότεναμ – Σουόνσι 0-0, Μπόρνμουθ – Μπράιτον 2-1.

Βαθμολογία: Σίτι και Γιουνάιτεντ από 13, Τσέλσι 10.