Για μια ολόκληρη ώρα ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει τρόπο να δημιουργήσει προβλήματα στον Παναιτωλικό στην άδεια Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με τους Μακ, Ελ Καντουρί και Κάμπος πίσω από τον Πρίγιοβιτς ήταν στατικός και προβλέψιμος και ο Παναιτωλικός πιο επικίνδυνος στις σπάνιες αντεπιθέσεις του.

Ο Λουτσέσκου στην επανάληψη έβγαλε τον Μακ και έβαλε στη θέση του τον Πέλκα κι ακριβώς στο 60′ ο νεαρός διεθνής ξύπνησε την ομάδα καθώς υπήρξε πρωταγωνιστής στην καλύτερη ευκαιρία

του ματς: μπορεί ο έμπειρος Μόρας να μην του επέτρεψε να σκοράρει βγάζοντας την μπάλα από τη γραμμή, αλλά από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι άλλαξε.

Ο Παναιτωλικός οπισθοχώρησε, η άμυνά του άρχισε να δέχεται πίεση και στο 75′ ο νεαρός και άπειρος Μιχάι έχασε τον Πρίγιοβιτς έπειτα από ένα γέμισμα του Τσίμιροτ και ο σέρβος λυτρωτής με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στον Δικέφαλο (1-0). Ο Βεϊρίνια, ύστερα από δυο χιλιάδες και πλέον ημέρες, μπήκε ξανά σε ματς (στο 63′) με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για να κάνει την ομάδα επιθετικότερη, φάνηκε να έχει λίγα κιλά παραπάνω, δεν έκανε κάποια σπουδαία ενέργεια, όμως είχε διάθεση καθώς και μια εμφανέστατη συγκίνηση: κρίμα που έλειψε το κοινό που θα τον αποθέωνε.

Στο τέλος του ματς ο Λουτσέσκου μίλησε για δίκαιο αποτέλεσμα που θα φέρει ηρεμία. Ο Χάβος σημείωσε ότι από τους επιθετικούς του έλειψε το καθαρό μυαλό για να βγάλουν κάποιες φάσεις και είπε ότι ο Λουτσέσκου χρειάζεται χρόνο γιατί ο πάγκος του ΠΑΟΚ είναι δύσκολος. Οι δύο προπονητές έμοιαζαν ανακουφισμένοι…Α.Κ.