Εντονο ελληνικό χρώμα είχε η 4η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λεβερκούζεν στο ματς με τη Φράιμπουργκ (4-0), ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκοράρισε στο επιβλητικό 5-0 της Ντόρτμουντ επί της Κολωνίας.

Ο Ρέτσος λοιπόν πήρε το βάπτισμα του πυρός στα γερμανικά γήπεδα και η Λεβερκούζεν όχι μόνο πέτυχε την πρώτη της νίκη, αλλά διατήρησε ανέπαφη την εστία της, κάτι που δεν είχε συμβεί στα τρία προηγούμενα ματς, στα οποία είχε δεχτεί οκτώ γκολ!

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ στην Μπουντεσλίγκα και η ομάδα του Πέτερ Μπος μετά το 5-0 επί της Φράιμπουργκ ισοβαθμεί στην κορυφή με το Αννόβερο.

Βασικός στην ενδεκάδα της Στουτγάρδης, στο παιχνίδι με τη Βόλφσμπουργκ (1-0), ήταν ο Τάσος Δώνης, ο οποίος αγωνίστηκε 67 λεπτά. Η νίκη της Στουτγάρδης επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κρίστιαν Γκέντνερ, ο οποίος δέχτηκε χτύπημα με το γόνατο στο πρόσωπο από τον τερματοφύλακα της Βόλφσμπουργκ Κόεν Κάστελς. Ο Γκέντνερ έμεινε αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχε γυρίσει η γλώσσα του, αλλά ήταν έγκαιρη η επέμβαση του ιατρικού επιτελείου. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο και οι εξετάσεις έδειξαν πως έχει υποστεί κατάγματα στο πρόσωπο.

Αλλα αποτελέσματα: Χόφενχαϊμ – Χέρτα 1-1, Αννόβερο – Αμβούργο 2-0, Βέρντερ – Σάλκε 1-2, Μπάγερν – Μάιντς 4-0, Φρανκφούρτη – Αουγκσμπουργκ 1-2, Λειψία – Γκλάντμπαχ 2-2. Βαθμολογία: Ντόρτμουντ και Αννόβερο από 10, Μπάγερν και Σάλκε από 9.