Ο Στέφανος Καπίνο (φωτογραφία) με δύο σπουδαίες επεμβάσεις σε τετ α τετ των Καλτσά (74′) και Δουβίκα (87′) έδωσε την ευκαιρία στον κακό Ολυμπιακό να σώσει τον βαθμό κόντρα στον εξαιρετικό Αστέρα Τρίπολης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (1-1) με πέναλτι του Τζούρτζεβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Αρκάδες, με τον νέο τεχνικό Σάββα Παντελίδη να έχει διαβάσει πολύ καλά το παιχνίδι, χτυπούσαν συνέχεια από την πλευρά του Ζιλέ (έπαιξε δεξιά), καθώς δεν ένιωθαν πίεση από τους γηπεδούχους που έκαναν την πρώτη κλασική ευκαιρία στο 62′ (δοκάρι σε κεφαλιά του Εμενίκε) και αφού πρώτα είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ με γκολ-πέναλτι του Μανιά (52′) από χέρι του Ρομαό σε σέντρα του Ινσάλντο, αν και στην αρχή της φάσης η μπάλα είχε βγει καθαρά εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά ο βοηθός το έχασε. Με πέναλτι ισοφάρισε και ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις, παράβαση που καταλογίστηκε όταν στο σουτ του Ανδρούτσου η μπάλα βρίσκει πρώτα στο πλευρό και μετά στο απλωμένο χέρι του Ιγκλέσιας.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ρομαό (78′ Ανδρούτσος), Οτζίτζα Οφόε, Τζούρτζεβιτς, Μάριν (57′ Πάρντο), Ζιλέ, Καρσελά (57′ Εμενίκε), Ενγκελς, Ζντιέλαρ, Φιγκέιρας, Σεμπά.

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77′ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς (71′ Δουβίκας), Καλτσάς, Ινσάλντο (60′ Τσουκαλάς).