Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στη Λάρισα, πέτυχε γκολ, αλλά… δεν το είδε ο βοηθός διαιτητή με αποτέλεσμα να το παιχνίδι να τελειώσει 0-0!

Στο 85ο λεπτό λοιπόν, σε κεφαλιά του Ρισβάνη, η μπάλα πέρασε τη γραμμή της εστίας των γηπεδούχων, όμως ο βοηθός διαιτητή Πάτρας δεν το αντιλήφθηκε, παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή Μάνταλο.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός υποστήριξε: «Δυστυχώς υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος από έναν διαιτητή που έχει εμπειρία. Η διαιτητική τριάδα έκλεψε δύο βαθμούς από τον Ατρόμητο». Η Λάρισα αγωνιζόταν από το 77′ με δέκα παίκτες καθώς αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Γκόλιας και ο Τζάκι Ματάισεν είχε κλείσει τις αλλαγές: Ο προπονητής της Λάρισας υποστήριξε πως το πάθος των παικτών έδωσε τον βαθμό: «Το σημαντικό είναι πως ξέρω και νιώθω πως οι παίκτες είναι έτοιμοι μαζί μου να βρούμε τις λύσεις» είπε.

Λάρισα: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Φάρκας, Γκόλιας, Ρέντζας, Φατιόν, Λαγός, Μπάμπιτς (46′ Κρίζμαν), Λεοζίνιο (74′ Ναβάρο), Ντέλετιτς, Ναζλίδης (74′ Περόνε).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (88′ Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς (76′ Βασιλακάκης), Ουάρντα, Ουμπίδες, Ντιγκινί, Μανούσος (75′ Ντάουντα).