To ξύπνημα του Εμανουέλ Εμενίκε ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό, με τον Μπέσνικ Χάσι να μην κρύβει την ικανοποίησή του.

Τόσο αυτός όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν επενδύσει πολλά στον νιγηριανό επιθετικό που είχε βγει εκτός ρυθμού, εξαιτίας του τραυματισμού του.

Επανήλθε ως αλλαγή το Σάββατο στον αγώνα πρωταθλήματος -πάλι με τον Αστέρα- όπου μάλιστα είχε και δοκάρι, αλλά την αγωνιστική έκρηξη την έκανε προχθές στον αγώνα Κυπέλλου, όπου σημείωσε και τα δύο γκολ.

Ο Χάσι που υπολόγιζε τον Τζούρτζεβιτς για να ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, πλέον είναι λογικό να κάνει δεύτερες σκέψεις και να παίζει πολύ το να αλλάξει τα πλάνα του και να βάλει τον Νιγηριανό στην κορυφή της επίθεσης καθώς οι πρωταθλητές θα παίξουν πολύ στην κόντρα, δεδομένου μάλιστα ότι θα δεχτούν αρκετή πίεση από τους γηπεδούχους.

Οσον αφορά τον Κώστα Φορτούνη, θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι. Ακολουθεί θεραπεία για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Αντίθετα, ο Θανάσης Ανδρούτσος που υπέστη διάστρεμμα δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι.