Πέρα από τον πονοκέφαλο του Μπέσνικ Χάσι για το ποιον επιθετικό θα επιλέξει τελικά για βασικό στο ντέρμπι, ο κοσοβάρος τεχνικός διαβάζει γενικότερα το παιχνίδι και μπροστά του βλέπει τη Ριέκα!

Κάτι που σημαίνει ότι σκέφτεται πολύ να πάει κόντρα στην ΑΕΚ ακριβώς όπως είχε κατεβάσει την ομάδα του στο κρίσιμο παιχνίδι στην Κροατία, όπου βασικά ήθελε να μη χάσει (μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα).

Με πολύ ενισχυμένο τον άξονα με Ρομαό, Ζιλέ και Οτζίτζα-Οφόε οι πρωταθλητές κράτησαν το μηδέν στην άμυνα (χάρις βέβαια και στον Καπίνο) και τελικά έφτασαν και στη νίκη με το γκολ του Μάριν μετά την ασίστ του Οτζίτζα.

Ο τελευταίος αναμένεται να πάρει τον ρόλο του βασικού οργανωτή (τον είχε σε μεγάλο βαθμό και στη Ριέκα) καθώς ο Κώστας Φορτούνης δίνει αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό (σφίξιμο), την ίδια στιγμή που ο Μάρκο Μάριν δεν είναι και στην καλύτερή του κατάσταση και δεν πρόσφερε ουσιαστικά στα παιχνίδια όπου έπαιξε μάλιστα βασικός, με Ξάνθη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Αστέρα Τρίπολης (για το πρωτάθλημα).

Επειδή πάντως οι δύο Βέλγοι (Οτζίτζα και Ζιλέ) μέχρι στιγμής αντιμετωπίζουν θέμα στα ανασταλτικά τους καθήκοντα (με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τους Πορτογάλους) ο τεχνικός των Πειραιωτών σκέφτεται πολύ να δοκιμάσει βασικό τον Ζντίελαρ πίσω τους, ο οποίος είχε συμμαζέψει αρκετά τα πράγματα με τη Σπόρτινγκ στο δεύτερο ημίχρονο.