Νέα ισοπαλία για Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αυτή τη φορά για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με τον Σπιριντόνοβιτς (21′) και ο ΠΑΣ ισοφάρισε με τον Γιάκο (84′).

Στο άλλο ματς του ομίλου, ο Αρης με γκολ του Πλατέλλα (68′) νίκησε στο Αίγιο τον Παναιγιάλειο 1-0. Στο 52′ ο αγώνας διακόπηκε για τέσσερα λεπτά, καθώς συγκρούστηκαν στον αέρα οι Γεωργακόπουλος και Σόουζα. Ο πορτογάλος στόπερ του Αρη διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στην επιστροφή του στη διοργάνωση του Κυπέλλου ύστερα από 12 χρόνια, ο Απόλλων Λάρισας νίκησε εκτός έδρας την Καλλιθέα 2-1 (3ος όμιλος) με δύο γκολ του Σαχινίδη (14′ πέναλτι και 63′). Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί με τον Σεζάι (7′).

Στον 4ο όμιλο, τα Τρίκαλα νίκησαν στη Σπάρτη με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Τσίπρα (2′), η Σπάρτη ισοφάρισε με τον Ράνο (37′), αλλά οι Γκόλιας (61′) και Σιαλμάς (88′) διαμόρφωσαν το τελικό 3-1.

Ενταση στα Περιβόλια (5ος όμιλος) καθώς οπαδοί του ΑΟΧ Κισσαμικού επιτέθηκαν στον πρώην πρόεδρο των Χανίων και πλέον του Αχαρναϊκού, Γιώργο Μελά. Ο Κισσαμικός νίκησε 1-0 με πέναλτι του Ξύδα (63′). Ο Αχαρναϊκός είχε ευκαιρία να ισοφαρίσει με πέναλτι (83′) αλλά ο Μπεκατώρος αστόχησε.