Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για τελειόφοιτους ΤΕΙ θα υλοποιήσει τον Οκτώβριο η εταιρεία τηλεπικοινωνιακών συστημάτων Intracom Telecom.

Οι ασκούμενοι θα εκπονήσουν την πρακτική τους άσκηση ανάλογα με τα προσόντα, τα ενδιαφέροντα και το αντικείμενο των σπουδών τους. Οι θέσεις που προσφέρονται είναι:

Στο τμήμα Field Installation & Support σε θέσεις υποστήριξης πελατών, στο τμήμα Πληροφορικής (IT) σε θέσεις υποστήριξης εσωτερικών χρηστών και στο τμήμα Human Resources σε θέσεις υποστήριξης στο τμήμα προσλήψεων, μισθοδοσίας και υγείας και ασφαλείας εργασίας.

Συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να δηλώσουν τελειόφοιτοι τμημάτων Ηλεκτρονικής / Ηλεκτρολογίας / Αυτοματισμού / Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων / Πληροφορικής / Διοίκησης Επιχειρήσεων / Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας. Επίσης οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν καλή γνώση MS Office και να γνωρίζουν καλά αγγλικά και πολύ καλή ικανότητα επικοινωνίας.

Επιπλέον θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης.

Θα συνεκτιμηθούν τυχόν προσόντα τα οποία αφορούν τις θέσεις του τμήματος Field Installation & Support όπως βασικές γνώσεις σε μετρήσεις χαλκού και βασικές γνώσεις τεχνολογίας xDSL.

Οι σπουδαστές που θα πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στην Intracom, στα γραφεία της εταιρείας στην Παιανία Αττικής, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με οργανωμένα συστήματα και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία.

Δεκτές γίνονται οι αιτήσεις υποψήφιων τελειόφοιτων ΤΕΙ που έχουν όλα τα προαπαιτούμενα για την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης.

Η εταιρεία προσφέρει μισθό πρακτικής άσκησης, σταθερό ωράριο εργασίας, μεταφορά με εταιρικά λεωφορεία από και προς τον χώρο εργασίας (από σταθμούς μετρό) αλλά και τη δυνατότητα επιδοτούμενου γεύματος σε εστιατόριο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση: https://intracom-telecom-2.workable.com/jobs/441467/candidates/new.

ΣΤΗ SCHNEIDER. Πρακτική άσκηση για τελειόφοιτους ΑΕΙ ή ΤΕΙ υλοποιεί και η εταιρεία διαχείρισης ενέργειας Schneider Electric.

Οι υποψήφιοι μπορούν να ξεκινήσουν άμεσα την πρακτική τους άσκηση στα τµήµατα Πωλήσεων, Services και Ποιότητας µε αντικείµενο: Υποστήριξη των δραστηριοτήτων των τµηµάτων σε θέµατα ηλεκτρικής ενέργειας και ισχύος, σύνταξη προσφορών, ενηµέρωση πελατών, συµµετοχή σε σχεδιασµό ενεργειών marketing, συµµετοχή στην έρευνα ικανοποίησης πελατών, διαχείριση εµπορικών και τεχνικών επιστροφών πελατών, xρήση software εγκατεστηµένης βάσης εξοπλισµού Εταιρίας κατόπιν εκπαίδευσης, χρήση εργαλείου CRM.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους αναφέροντας ως τίτλο τον κωδικό ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.schneider-electric.gr