– Το αφιέρωμα στον κορυφαίο ιάπωνα σκηνοθέτη Γιασουτζίρου Οζου (13/10) σε συνεργασία με το flix.gr.

– Η σύμπραξη του κλαρινέτου του Γκάρεθ Ντέιβις και των δύο δοξαριών της τσελίστριας Φράνσις Μαρί Ουίτι πάνω σε έργα σύγχρονων ιταλών συνθετών στις 11/1.

– Η συνεργασία του Δημήτρη Καραντζά με τον Ευθύμη Φιλίππου στο «Ρομπ», το πρωτότυπο θεατρικό τού δεύτερου, όπου ένας κατά συρροήν δολοφόνος «αναγεννιέται» μέσα από τις αφηγήσεις και τις μαρτυρίες των θυμάτων αλλά και των οπαδών του. Μια μικρή ντριμ τιμ στη διανομή: Εύη Σαουλίδου, Χρήστος Λούλης, Μιχάλης Σαράντης, Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης, Αγγελική Παπούλια, Μαρία Σκουλά κ.ά. Στις 17-28/1.

– Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο άνθρωπος πίσω από την κίνηση των ηθοποιών στη «Μήδεια» του Καραντζά, για να αναφέρουμε μόνο το πρόσφατο credit, εμπνέεται από τους νόμους της φύσης στη χορογραφία «Ιόν» (1-4/2). Στη μουσική ο Coti K., στα κοστούμια ο Αγγελος Μέντης.

– Το «Film» που συνυπογράφουν οι Σάμιουελ Μπέκετ και Μπάστερ Κίτον (1965) είναι ένα μόνο δείγμα από το Ubuweb με σπάνια ντοκουμέντα από τον χώρο της τέχνης, λίγο – πολύ άγνωστα ακόμη στο ευρύ κοινό. Στις 16-18/3 εργαστήρια και συζητήσεις στη Στέγη γίνονται η «περιήγηση» στο πολύτιμο δίκτυο που ίδρυσε ο Κένεθ Γκόλντσμιθ το 1996.