Μπορεί η φιλοξενούμενη Λαμία να χρησιμοποιούσε ώς τώρα το γήπεδο του Περιστερίου για έδρα, αλλά, κακά τα ψέματα, ο Ατρόμητος γνωρίζει καλύτερα τα κατατόπια. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί λοιπόν στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα σε ένα οκτάλεπτο (27-35) όπου φιλοδώρησαν τη Λαμία με τρία γκολ (3-0) και πέτυχαν έτσι την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, στο οποίο μέχρι τώρα πάντως ήταν αήττητοι (4 ισοπαλίες).

«Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως για 4ο σερί ματς δεν δεχτήκαμε γκολ» τόνισε ο τεχνικός του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος είδε τους παίκτες μέσα σε 8 λεπτά να σκοράρουν τρεις φορές (ο Ουάρντα άνοιξε το σκορ στο 27′ και ο Μανούσος πρόσθεσε άλλα δύο τέρματα, στο 29′ και στο 35′).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης, Ρισβάνης (84′ Καρασαλίδης), Ντιγκινί, Μάντσον (80′ Μπουσουλάτζιτς), Βασιλακάκης, Ουάρντα (78′ Ντάουντα), Ούμπιδες, Μανούσος.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Βουό (63′ Φράγκος), Αναστασιάσης, Κουκόλης (37′ Παντελιάδης), Ασίγκμπα, Ομο, Μπλάζιτς, Ακόστα (53′ Αναστασόπουλος), Πίτι, Βάντερσον.