Μετά το Γ. Καραϊσκάκης, ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με βαθμό και από τα Πηγάδια. Το 0-0 με την Ξάνθη κρίνεται ως απόλυτα φυσιολογικό, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν απείλησαν, ενώ οι γηπεδούχοι δεν αξιοποίησαν τη μοναδική καλή ευκαιρία που είχαν στο παιχνίδι.

Ο Μπρίτο εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο ίδιος παίκτης σουτάρισε άουτ από καλή θέση (56′).

Ο προπονητής του Αστέρα Σάββας Παντελίδης αναγκάστηκε να κάνει δύο αλλαγές στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, καθώς αποχώρησαν λόγω τραυματισμού οι Ιγκόρ και Ιγκλέσιας.

«Με τις αναγκαστικές αλλαγές αλλάξαμε τον σχηματισμό μας. Στο β’ μέρος προσπαθήσαμε περισσότερο να σταματήσουμε τον αντίπαλο παρά να απειλήσουμε» σημείωσε ο Παντελίδης. «Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά μας έλειψε η καλή τελική προσπάθεια» υποστήριξε ο Μίλαν Ράσταβατς. Αστέρας Τρίπολης, Απόλλων και Λάρισα είναι οι μοναδικές ομάδες χωρίς νίκη στις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Κασάδο, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (62′ Π. Ορφανίδης), Τριάδης (54′ Ρότσε), Μπρίτο, Γέντρισεκ (74′ Κάστρο).

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Ιγκορ (15′ Κώτσιρας), Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας (21′ Μαντιντά), Καλτσάς, Ισνάλντο (59′ Τσιλιανίδης), Μανιάς.