Το φεγγάρι του φθινοπώρου δεν είναι καλό για τους προπονητές της Σούπερ Λίγκας. Ο μήνας Σεπτέμβριος έχει εξελιχθεί σε εφιάλτη για τους ανθρώπους του πάγκου, που χάνουν τη δουλειά τους με τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα.

Η 5η αγωνιστική ήταν σκληρή για τους προπονητές, καθώς εκτός από τον Μπέσνικ Χάσι στον Ολυμπιακό, στην πόρτα της εξόδου οδηγήθηκαν και οι Τζάκι Ματάισεν, Ακης Μάντζιος.

Ο βέλγος τεχνικός έμεινε μόλις 11 ημέρες στη Λάρισα και κάθησε στον πάγκο σε τρία ματς! Ο Ματάισεν είχε αντικαταστήσει τον Ολλανδό Αντρε Πάους, ο οποίος έκανε την προετοιμασία και έμεινε έως την 3η αγωνιστική.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος θα προετοιμάσει την ομάδα για το ματς με τον ΠΑΟΚ και θα είναι στον πάγκο αν δεν έχει βρεθεί έως τότε πρώτος προπονητής.

Η εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα από τον Πλατανιά οδήγησε στην ανεργία και τον Ακη Μάντζιο, με τον οποίο η ομάδα ανέβηκε στη Σούπερ Λίγκα. Η διοίκηση του Απόλλωνα έχει ήδη συζητήσει με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος είναι ο επικρατέστερος να πάρει τη δουλειά, ενώ επόμενος στη λίστα είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Ο πρώτος προπονητής που απομακρύνθηκε και μάλιστα πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ήταν ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς στον ΠΑΟΚ, τη θέση του οποίου πήρε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ακολούθησε η αποχώρηση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου από την Κέρκυρα και η αντικατάστασή του από τον Αλέκο Βοσνιάδη. Ο τρίτος που πήγε στο ταμείο ανεργίας πριν από τη χθεσινή θύελλα ήταν ο Στάικος Βεργέτης, τον οποίο αντικατέστησε στον Αστέρα Τρίπολης ο Σάββας Παντελίδης.