«Οι Εργατικοί είναι οι μόνοι που μπορούν να ενώσουν όσους θέλουν και όσους δεν θέλουν το Brexit». Αυτή είναι μια μεγάλη υπόσχεση, δύσκολο να επιτευχθεί δεδομένης της πόλωσης μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Κόρμπιν υποστηρίζει πως είναι εφικτό εάν οι Εργατικοί διαχειριστούν την οικονομία, αυξήσουν μισθούς, βελτιώσουν τους εργατικούς νόμους και ανεβάσουν το βιοτικό επίπεδο, ώστε κανείς να μην κατηγορεί τους μετανάστες ότι ρίχνουν τους μισθούς.

«Θα επιστρέψουν στο δημόσιο οι επιχειρήσεις κοινής ωφελείας». Αυτή ήταν και προεκλογική υπόσχεση, όμως αυτή τη φορά έδωσε ιδιαίτερο βάρος στις υπηρεσίες ύδρευσης στις οποίες ασκείται σκληρή κριτική για υπερβολικές τιμές. Είναι μια πολιτική που βρίσκει πρόσφορο έδαφος στους βρετανούς ψηφοφόρους.

«Οι μεγάλες επιχειρήσεις θα πληρώνουν μεγαλύτερους φόρους». Οι Εργατικοί προετοιμάζουν σχέδια για αύξηση των φορολογικών συντελεστών στις επιχειρήσεις και σε όσους κερδίζουν υψηλά εισοδήματα, ενώ υπόσχονται ότι η μεσαία και η χαμηλή οικονομικά τάξη δεν θα πληγούν.

«Οι φοιτητές δεν θα πληρώνουν για τα πανεπιστήμια». Ο ηγέτης των Εργατικών ανέφερε ότι οι φοιτητές θα χρηματοδοτούνται μέσω μαθημάτων επαγγελματικής κατάρτισης και απόκτησης ειδικότητας, μεταφέροντας το βάρος σε αυτό και όχι στην πλήρη κατάργηση των διδάκτρων, που αποτελούσε μια από τις βασικές προεκλογικές του υποσχέσεις.