Θέσεις πρακτικής άσκησης ως store operating coordinator σε σπουδαστές ΑΕΙ, ΤΕΙ και ΙΕΚ προσφέρει η εταιρεία Κωτσόβολος στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας.

Ο κάτοχος της θέσης αυτής θα αναπτύξει πληθώρα δεξιοτήτων και γνώσεων όσον αφορά την αποτελεσματική λειτουργία ενός καταστήματος, την εξυπηρέτηση πελατών και τη διοίκηση ατόμων.

Καθημερινά θα αλληλεπιδρά με όλα τα μέλη της ομάδας του καταστήματος καθώς και με μέλη άλλων ομάδων – διαφορετικών τμημάτων, επομένως ο κάτοχος θα αναπτύξει δεξιότητες όπως απήχησης και επιρροής, παρακίνησης, οι οποίες θεωρούνται σημαντικές στην επαγγελματική εξέλιξη του ατόμου.

Καθημερινά θα αναπτύσσει τα κατάλληλα σχέδια δράσης, θα αναθέτει καθήκοντα στα κατάλληλα άτομα, θα παρακινεί και θα καθοδηγεί για την επίτευξη υψηλής απόδοσης και για την τήρηση των εργασιών σύμφωνα με το πλάνο.

Στόχος είναι η συνέχιση της εργασιακής θέσης για τα άτομα που καλύπτουν τις ανάγκες της εταιρείας μετά το πέρας της πρακτικής άσκησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους TEI / AEI κατά προτίμηση διοίκησης επιχειρήσεων / marketing / οικονομικής κατεύθυνσης.

Επιπλέον θα πρέπει να έχουν γνώση της αγγλικής γλώσσας και καλή γνώση συστημάτων πληροφορικής (Ms Office).

Επίσης το πρόγραμμα απευθύνεται σε άτομα που είναι πελατοκεντρικοί και έχουν πολύ καλές δεξιότητες επικοινωνίας καθώς επίσης και δεξιότητες σχεδιασμού και οργάνωσης.

Μερικές από τις κύριες αρμοδιότητες του ρόλου είναι: η συνεργασία με τον διευθυντή του καταστήματος για θέματα ανθρώπινου δυναμικού από την πρόσληψη, εκπαίδευση έως και ανάπτυξη των ατόμων σύμφωνα με τις πολιτικές και μεθοδολογίες και διαδικασίες της εταιρείας.

– Διασφαλίζει το σωστό παρουσιολόγιο ώστε να υπάρχουν τα κατάλληλα άτομα στη σωστή θέση στον σωστό χρόνο σύμφωνα με την επισκεψιμότητα του καταστήματος.

– Συντονίζει όλες τις εκπαιδευτικές ενέργειες του καταστήματος με στόχο την έγκαιρη και αποτελεσματική υλοποίηση αυτών.

Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θα πρέπει να κάνουν αίτηση συμπληρώνοντας τη Φόρμα Υποβολής Βιογραφικού και να την αποστείλουν στη διεύθυνση: http://corporate.kotsovolos.gr/gr/kariera-stin-kotsovolos/eiste-foititis/eukairies-praktikis-askisis/.