Προσωπικό ασφαλείας και εστίασης, το οποίο θα προσληφθεί για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων, ζητούν δύο μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής.

Ειδικότερα, το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 20 ατόμων. Πρόκειται για προσωπικό ασφαλείας ΔΕ και προσωπικό εστίασης (τραπεζοκόμοι/ες διανομής γευμάτων) ΥΕ. Η σύμβαση εργασίας θα έχει διάρκεια έως 31 Δεκεμβρίου 2018 και θα αφορά πενθήμερη εργασία, για το μεν προσωπικό ασφαλείας οκτάωρη απασχόληση, για το δε προσωπικό εστίασης πεντάωρη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως –ή με εξουσιοδότηση –είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας, στο Τμήμα Προσωπικού (Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Π. & Α. Κυριακού, Μεσογείων 24 – ΤΚ 115 27 – Αθήνα, τηλ. 213-2009.824 και 213-2009.826). Η προθεσμία της υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 6 Οκτωβρίου.

Ακόμη 23 άτομα ως προσωπικό προτίθεται να προσλάβει με συμβάσεις που θα διαρκέσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 το Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας – Πατησίων. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να προσληφθούν οι εξής τέσσερις ειδικότητες:

Μάγειροι ΔΕ.

Προσωπικό Εστίασης –ειδικότητας Βοηθών Μαγείρων ΥΕ.

Προσωπικό Εστίασης –ειδικότητας Λαντζέρηδων ΥΕ.

Προσωπικό Εστίασης –ειδικότητας Τραπεζοκόμων ΥΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας, απευθύνοντας την αίτηση στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού (Αγίας Ολγας 3-5, ΤΚ 142 33, Νέα Ιωνία, τηλ. 213-2057.838). Η υποβολή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και να διαρκέσει 10 ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά.