«Ο Αστέρας είναι η ευκαιρία που περίμενα» είχε πει ο Σάββας Παντελίδης (φωτογραφία) όταν ανέλαβε την ομάδα της Τρίπολης.

Ο Αστέρας είχε ήδη δύο ήττες στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, όταν η διοίκηση αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της με τον Στάικο Βεργέτη.

Δεν έχουν περάσει παρά είκοσι ημέρες από τότε και η ομάδα της Αρκαδίας έχει ξεπεράσει αήττητη τρία πολύ δύσκολα ματς. Ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης και στα Πηγάδια με την Ξάνθη και νίκη επί της ΑΕΚ στην Τρίπολη.

Ο Αστέρας στις πρώτες αγωνιστικές είχε μόλις ένα βαθμό, πλέον έχει φτάσει τους έξι και το κλίμα στα αποδυτήρια είναι πλέον εντελώς διαφορετικό.

Ο Παντελίδης στα 52 του χρόνια έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στους πάγκους και δεν φοβάται να αναλάβει δύσκολες αποστολές. Θυμίζουμε μόνο την περσινή του παρουσία στον Ηρακλή και τη μάχη που έδωσε για να κρατήσει την ομάδα (παρά τα τεράστια προβλήματα) στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά την προχθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ,ο επιθετικός του Αστέρα, Μιχάλης Μανιάς, τόνισε τη συμβολή του Παντελίδη στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας, λέγοντας ότι ήταν αυτός που τους ώθησε να δουλέψουν περισσότερο.