Νέα γκέλα για την Μπάγερν. Με τον Βίλι Σανιόλ στον πάγκο, δεν τα κατάφερε ούτε στο Βερολίνο. Προηγήθηκε 2-0 της Χέρτα (με Χούμελς και Λεβαντόφσκι), αλλά δέχτηκε στο β’ μέρος την ισοφάριση σε διάστημα πέντε λεπτών (Ντούντα, Καλού). Οχι μόνο αυτό, αλλά ο Σανιόλ είδε τον Φρανκ Ριμπερί να αποχωρεί με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο.

Ετσι, οι Βαυαροί, έμειναν πέντε βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, η οποία νίκησε εκτός έδρας την Αουγκσμπουργκ με 2-1.

Αλλα αποτελέσματα: Κολωνία – Λειψία 1-2, Φράιμπουργκ – Χόφενχαϊμ 3-2, Γκλάντμπαχ – Αννόβερο 2-1, Βόλφσμπουργκ – Μάιντς 1-1, Φρανκφούρτη – Στουτγάρδη 2-1, Αμβούργο – Βέρντερ 0-0.

Υπόθεση του Μάντσεστερ

Στην Πρέμιερ Λιγκ είμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική, αλλά προς το παρόν όλα δείχνουν ότι ο τίτλος θα παιχθεί στο Μάντσεστερ. Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε σπουδαίο διπλό στο Στάμφορντ Μπριτζ επί της Τσέλσι (1-0) με το γκολ του Κέβιν ντε Μπρόινε και παραμένει στην πρώτη θέση μαζί με τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο νίκησε εύκολα 4-0 την Κρίσταλ Πάλας με τον πορτογάλο τεχνικό να γκρινιάζει για τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων: «Θα πρέπει να περιμένουμε τους παίκτες να επιστρέψουν και φυσικά ελπίζουμε χωρίς προβλήματα. Δεν είναι καλή η διακοπή για εμάς» είπε ο Μουρίνιο. Οσο για την Κρίσταλ Πάλας, γράφει αρνητική ιστορία, καθώς είναι η δεύτερη ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ (μετά την Πόρτσμουθ το 2009-2010) που άρχισε το πρωτάθλημα με επτά συνεχόμενες ήττες. Μάλιστα η Κρίσταλ Πάλας δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποθέωσε για ακόμα μία φορά τον Ντε Μπρόινε: «Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτη με το ταλέντο του. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο» είπε ο καταλανός τεχνικός.

Αλλα αποτελέσματα: Αρσεναλ – Μπράιτον 2-0, Εβερτον – Μπέρνλι 0-1, Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 1-1, Χάντερσφιλντ – Τότεναμ 0-4, Μπόρνμουθ – Λέστερ 0-0, Στόουκ – Σαουθάμπτον 2-1, Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ 2-2, Γουέστ Χαμ – Σουόνσι 1-0.

Βαθμολογία: Σίτι και Γιουνάιτεντ από 19, Τότεναμ 14, Τσέλσι και Αρσεναλ από 13.