Ο πρώην τερματοφύλακας του Πανιωνίου Νίκος Παπαδόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη Λαμία, η οποία εγκαινίασε το ανακαινισμένο γήπεδο της πόλης με τη νίκη (1-0) επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Το καταπληκτικό γκολ του Μάρκο Μπλάζιτς (78′) στέρησε από τον Πανιώνιο την ευκαιρία να ανέβει μόνος στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν μπροστά τους τον πρώην συμπαίκτη τους, ο οποίος είχε εξαιρετικές επεμβάσεις ιδιαίτερα στο α’ μέρος και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι τέλειωσαν το ματς με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Γκιοατά (79′) με δεύτερη κίτρινη.

«Σταθήκαμε τυχεροί στο α’ μέρος» παραδέχτηκε ο τεχνικός των γηπεδούχων Μπάμπης Τεννές. «Ο Παπαδόπουλος ήταν σε πολύ καλό βράδυ και πετύχαμε μία σπουδαία νίκη που θα μας δώσει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί». Ο προπονητής του Πανιωνίου Μιχάλης Γρηγορίου δεν είχε παράπονα από τους παίκτες του: «Σταθήκαμε άτυχοι. Ημασταν κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ενώ η Λαμία είχε ισχυρό κίνητρο για τη νίκη. Δεν μπορώ να πω πως τα παιδιά δεν προσπάθησαν, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Ετσι, ο Πανιώνιος έμεινε στην τρίτη θέση με 11 βαθμούς, ενώ η Λαμία ανέβηκε στην ένατη με 7 βαθμούς.

Λαμία: Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος (34′ Βουό), Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Ομο, Μπλάζιτς, Ακόστα (74′ Φράγκος), Πίτι (68′ Αναστασόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

Πανιώνιος: Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς, Κόρμπος (87′ Κάργας), Σαββίδης (66′ Σιώπης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούντ, Λάμπρου (66′ Μασούρας), Γεσίλ.