Το κέφι δεν έλειπε στις τελευταίες προπονήσεις της εθνικής ομάδας και μάλιστα αυτό ήταν κάτι που «φώναζε» ιδιαίτερα στην τελευταία ανοιχτή μπροστά στο (παραδοσιακό) κοινό της που είχε πιάσει θέση στις εξέδρες του Αγίου Κοσμά.

Ναι, η εθνική ομάδα έχει δημιουργήσει μια σταθερή βάση φίλων που δεν την αφήνουν στιγμή μόνη της και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για τους παίκτες, με τους νεότερους μάλιστα να μην κρύβουν τη χαρά τους από αυτό το φαινόμενο.

«Βαρόμετρο» το Βέλγιο

Την ώρα που οι διεθνείς μας προετοιμάζονται για τα δύο τελευταία παιχνίδια τους στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 το Σάββατο στη Μεγαλόνησσο κόντρα στην Κύπρο και την Τρίτη στον Πειραιά με το Γιβραλτάρ, γνωρίζουν καλά ότι δεν κρατάνε την τύχη τους στα χέρια τους.

Καθώς πριν αρχίσει το δικό μας παιχνίδι στη Λευκωσία θα πρέπει, για να έχει αντίκτυπο η προσπάθεια για νίκη, να έχει φύγει το Βέλγιο τουλάχιστον με την ισοπαλία από τη Βοσνία. Ετσι ώστε με διπλό στη Κύπρο να ξαναπάμε στην προνομιούχο δεύτερη θέση.

Την οποία θα διεκδικούσε με σοβαρές αξιώσεις η Κύπρος εάν δεν αυτοκτονούσε χάνοντας τον περασμένο μήνα στην Εσθονία, καθώς πλέον δεν της αρκεί νίκη επί της Εθνικής μας, αλλά θα πρέπει να φέρει και διπλό στο Βέλγιο την τελευταία αγωνιστική, συνεπώς πιθανότατα θα μείνει στην 4η θέση όπου βρίσκεται τώρα.

Ο Τάσος Δώνης αποχώρησε από την προπόνηση της Εθνικής με ενοχλήσεις στο ισχίο (θα υποβληθεί σε μαγνητική για να δει και ο Μίκαελ Σκίμπε αν θα τον υπολογίζει για το ταξίδι στην Κύπρο), ενώ ο Ανδρέας Σάμαρης έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση.

Αν μη τι άλλο, πάντως, εκτός γηπέδου οι διεθνείς μας είχαν εξαιρετικό στυλ καθώς φωτογραφίστηκαν με τα νέα κοστούμια, τα οποία και θα φορέσουν για πρώτη φορά στο ταξίδι στην Κύπρο. Το ρόλο του… μοντέλου έπαιξαν ο Βέλλιος, ο Καρνέζης, ο Καπίνο και ο Τζιόλης, με τον πρώτο στο περιθώριο της φωτογράφισης να δηλώνει ότι στην ομάδα είναι όλοι πεπεισμένοι ότι η Βοσνία δεν θα νικήσει το Βέλγιο.