Την ώρα που ο Τάκης Λεμονής έχει αρχίσει να δουλεύει κάποια πράγματα από την αρχή (σαν το… αλφάβητο), είναι παράλληλα δεδομένο και το έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους παίκτες ότι θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους.

Οπως για παράδειγμα ο Ανσαριφάρντ, που δεν είχε μάλιστα υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του καθώς το Ιράν έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ. Αυτό είναι και το μεγάλο κίνητρο για τον παίκτη, να συμμετέχει σε αυτή τη μεγάλη γιορτή στα γήπεδα της Ρωσίας και γι’ αυτό χρειάζεται παιχνίδια.

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, με τον οποίο άλλωστε είχαν συνεργαστεί και πέρυσι, του υποσχέθηκε ότι θα έχει ευκαιρίες, όπως και όλοι οι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας.

Στο μεταξύ, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την παράσταση έκλεψαν χθες οι δύο νεαροί Κινέζοι που δοκιμάζονται απο τον Βασίλη Βούζα στην ομάδα των Νέων. Πρόκειται για τον Γιάο Νταογκάντ και για τον Καϊβεϊσαιέρ Ξιαμιξιντίνγκ.

Ο Ολυμπιακός γενικά έχει ανοίξει επαφές με την κινεζική αγορά και θυμίζουμε ότι πρόσφατα είχε υποδεχτεί στον Ρέντη το τμήμα κάτω των 17 ετών της Beijing Enterprise FC, αρχίζοντας να υλοποιεί έτσι το πρόγραμμα συνεργασίας των ακαδημιών Ελλάδας και Κίνας.