Την τακτική των τετ α τετ έχει αρχίσει να εφαρμόζει στον Ρέντη ο Τάκης Λεμονής, καθώς θέλει σιγά σιγά να μιλήσει με όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του τόσο για να τους τονώσει την ψυχολογία όσο και για να τους ξεκαθαρίσει πως όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους.

Ηδη έχει μιλήσει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος, θυμίζουμε, έχει και το έξτρα κίνητρο του Μουντιάλ στο οποίο έχει προκριθεί το Ιράν ενώ σημείωσε και δύο γκολ στο χθεσινό φιλικό με το Τόγκο στην Τεχεράνη.

Ακόμα και με τον Ζιλέ, που δεν τον έχει ικανοποιήσει και είναι φανερό ότι δεν είναι στις πρώτες του επιλογές, ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού θα έχει επαφή μαζί του και είναι βέβαιο ότι θα πάρει και αυτός τις ευκαιρίες του στο μέλλον και ας κάνουν λόγο οι Βέλγοι (τον θέλουν κάποιες ομάδες) για επιστροφή στην πατρίδα του τον Ιανουάριο.

Θυμίζουμε ότι ο Τάκης Λεμονής είχε αφήσει εκτός αποστολής με τον Ατρόμητο και τον Κώστα Φορτούνη και αυτό έχει να κάνει με πράγματα που βλέπει στις προπονήσεις ή γενικότερα με την κατάσταση κάποιων παικτών και κανείς δεν έχει αποκλειστεί.

Τρανό παράδειγμα ο Αντρέ Μάρτινς, που χρησιμοποιήθηκε από τον κόουτς στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ με τον Χάσι είχε παροπλιστεί.