Το πάρτι γενεθλίων του Κίκι Κλαρκ (έκλεισε χθες τα 33) δόθηκε μία μέρα νωρίτερα στη Λάρισα, όπου με 9/9 τρίποντα και συνολικά 31 πόντους σε 14′ στο πρώτο ημίχρονο προσυπέγραψε τη σαρωτική επικράτηση (106-69) του Περιστερίου επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα της Α2. Κατά σύμπτωση, στην ίδια πόλη και επί της ίδιας αντιπάλου, ο πρώην παίκτης του Αιγάλεω, του Αρη και του Προμηθέα Πατρών είχε σκοράρει… 51 πόντους με 9/11 τρίποντα τον Οκτώβριο του 2006 (χθες είχε 9/10 τρίποντα). Μιλώντας στα «ΝΕΑ», ο χαρισματικός σκόρερ αναφέρθηκε με λόγια καρδιάς στον σοβαρό τραυματισμό του και στο όραμα της επιστροφής στην Α1.

«Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα που με κατέκλυσαν στο πρώτο ημίχρονο. Βίωσα μια απίστευτα δυσάρεστη κατάσταση με τη ρήξη αχίλλειου τένοντα που έπαθα πέρυσι. Η αποκατάσταση ήταν επίπονη, δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και στον πρώτο επίσημο αγώνα μου συνέβη αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ο,τι σουτ έκανα, κατέληγε στο καλάθι και ήταν για μένα μια επιβράβευση για την αφοσίωση και το στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου. Ηθελα να αποδείξω σε όλους ότι ο τραυματισμός μου στον αχίλλειο δεν θα τερμάτιζε την καριέρα μου και ότι έχω ακόμη αρκετά χρόνια καλού μπάσκετ».

Οσο για το Περιστέρι; «Ολο το καλοκαίρι που προσπαθούσα να επιστρέψω στη δράση, το Περιστέρι ήταν εκείνο που επέμενε να τηλεφωνεί στον ατζέντη μου και να ενδιαφέρεται για μένα και την κατάστασή μου. Οι περισσότεροι σύλλογοι ήταν φοβισμένοι και δεν ήθελαν να ρισκάρουν, αλλά το Περιστέρι μού έδωσε την ευκαιρία να ολοκληρώσω στην Αθήνα την αποκατάσταση και να ετοιμαστώ για τα επίσημα παιχνίδια. Η υπόσχεση που δίνω είναι ότι θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, ώστε να δείξω στον κόσμο τον παλιό Κίκι Κλαρκ και, γιατί όχι, αν με θέλουν στο Περιστέρι, πολύ θα ήθελα κι εγώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του και στα παρκέ της Α1».