Μια γκολάρα, τέσσερα δοκάρια και δύο αποβολές, συνοψίζουν την εικόνα του αγώνα Ατρομήτου-Αστέρα Τρίπολης.Το καταπληκτικό γκολ του Μάντσον στο 28΄ έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρότι είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφεραν να πετύχουν άλλο γκολ.

Ο Αστέρας τέλειωσε το ματς με εννέα παίκτες λόγω της αποβολής του Καλτσά στο 38΄ και του Ιγκλέσιας στο 62′ και οι δύο με δεύτερη κίτρινη. Οι φιλοξενούμενοι πάντως διαμαρτυρήθηκαν έντονα ιδιαίτερα για την αποβολή του Καλτσά.

Ουσιαστικά το ματς τέλειωσε στο 62′ καθώς με εννέα παίκτες για τον Αστέρα δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει κάτι. Το σκορ βέβαια δεν διαφοροποιήθηκε, αφού οι γηπεδούχοι «σημάδευαν» τα δοκάρια (63΄ Ουάρντα, 75΄ και 80΄ Ντιγκινί).

Δοκάρι είχε και ο Αστέρας (68′), σε απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριακόπουλου.

Μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης ήταν ο Μάντσον, που αποχώρησε τραυματίας στο 54΄ και στις τάξεις του Ατρόμητου υπάρχει πολύ έντονος φόβος για ρήξη χιαστού.

Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κόκκινη: Καλτσάς (38΄ – δεύτερη κίτρινη), Ιγκλέσιας (62΄ – δεύτερη κίτρινη)

Κίτρινες: Μάντσον, Ουάρντα – Ιγκλέσιας, Καλτσάς

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (54΄ Μπουσούλαζιτς), Ουμπίδες, Βασιλακάκης (67΄ Ντάουντα), Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος (90+4΄ Βασιλείου).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο (55΄ Μανιάς), Ισνάλντο (55΄ Μαντίντα), Δουβίκας (65΄ Κυριακόπουλος).