Συμβούλους πωλήσεων ηλεκτρολογικού υλικού αναζητά η εταιρεία ηλεκτρολογικών προϊόντων Καυκάς για τη στελέχωση των καταστημάτων της σε όλη τη χώρα.

Συγκεκριμένα αναζητά συμβούλους για την Κεφαλονιά, τον Πύργο, τη Σαντορίνη, την Πάτρα, τη Ρόδο, το Ηράκλειο, την Αθήνα, τα Χανιά, τον Αγ. Νικόλαο αλλά και την Κόρινθο.

Οσοι προσληφθούν θα έχουν την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και της υποστήριξής τους μετά την πώληση. Η συνεχής βελτίωση των γνώσεων, αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρείας εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.

Οι υποψήφιοι για τη θέση θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας, να γνωρίζουν την αγγλική γλώσσα, να έχουν ευχέρεια στη χρήση πληροφορικών συστημάτων και άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες.

Η ηλικία τους θα πρέπει να είναι από 22 έως 35 και να έχουν εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε αντίστοιχη θέση.

Παράλληλα η εταιρεία αναζητά και υπαλλήλους γραφείου για τα Τρίκαλα. Οι ενδιαφερόμενοι θα καλύψουν θέσεις ταμία και θα έχουν την ευθύνη της εύρυθμης λειτουργίας του ταμείου τηρώντας τις διαδικασίες έκδοσης παραστατικών, διακίνησης εμπορευμάτων, χρημάτων και αξιόγραφων. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΤΕΙ Λογιστικής, εμπειρία τουλάχιστον δύο έτων σε αντίστοιχη θέση, γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Επίσης θα πρέπει να έχουν ευχέρεια χρήσης πληροφορικών συστημάτων και εφαρμογών MS Office, ενώ θα εκτιμηθεί τυχόν γνώση SAP/CRM.

Βιογραφικά θα γίνονται δεκτά στην ιστοσελίδα της εταιρείας: http://corporate.kafkas.gr/cl/theseis-ergasias-601.htm?lang=el&path=1655762422

BUSINESS ANALYST. Παράλληλα η εταιρεία αναζητά ένα άτομο για τη θέση του SAP Business Analyst για τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα συλλέγουν και θα αναλύουν αιτήματα που προέρχονται από τις επιχειρηματικές μονάδες της εταιρείας και το ΙΤ.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση θα πρέπει να είναι πτυχιούχοι Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ή Πληροφορικής, απόφοιτοι ΤΕΙ ή ΑΕΙ σχολής θετικών επιστημών και να έχουν μεταπτυχιακό τίτλο σε συναφές αντικείμενο. Επιπλέον θα πρέπει να έχουν καλή γνώση αγγλικών.

Επίσης θα πρέπει να έχουν εργασιακή εμπειρία 5 χρόνων σε σχετική θέση και αντικείμενο και τουλάχιστον 3 χρόνων με SAP (ΜΜ, ΡΡ, MRP, WMS), καθώς και εμπειρία σε τουλάχιστον ένα έργο πλήρους εφαρμογής SAP. Θα πρέπει να έχουν τεχνική γνώση ΑΒΑΡ/4, IDOCs, RFCs καθώς και ASAP, Business Analysis.

Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε συμβουλευτικό ή operational ρόλο για την εφαρμογή συστημάτων SAP σε μεγάλους οργανισμούς, κατά προτίμηση σε πελάτες λιανικού ή χονδρικού εμπορίου, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.