Βοηθούς στο τμήμα Content management αναζητά η κλινική μαλλιών Bergmann Kord στο Χαλάνδρι για τη διαχείριση και ανάπτυξη των ιστοσελίδων του ομίλου, αλλά και για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στρατηγικών επικοινωνίας και διαφήμισης. Οι ενδιαφερόμενοι για τη θέση θα πρέπει να έχουν σχετικές σπουδές στο αντικείμενο και σφαιρική αντίληψη στο mobile and web space.

Επίσης θα πρέπει να έχουν γνώση διαχείρισης μέσων διαδικτυακής διαφήμισης (AdWords, Facebook Ads κ.ά.), εξοικείωση με JavaScript, HTML, CSS, γνώση και εφαρμογή βασικών αρχών SEO, αλλά και χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας (Photoshop, Premier ή/και συναφών).

Επιπλέον θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση των μέσων κοινωνικών δικτύωσης και των νέων social trends, αλλά και γνώσεις ανάλυσης, επεξεργασίας και δημιουργίας digital analytics tools. Επίσης, θα πρέπει να έχουν άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας (γραπτά και προφορικά) καθώς και γνώσεις MS Office (Word, Εxcel, PowerPoint και Outlook).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους στο e-mail: hr@kord.gr, ή στη διεύθυνση Bergmann Kord Λ. Κηφισίας 348, 152 33 Χαλάνδρι.