Ατομα για τη στελέχωση των πολυκαταστημάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναζητούν τα πολυκαταστήματα Attica.

Ειδικά για το πολυκατάστημα στην Αθήνα, η εταιρεία ζητά ένα άτομο ως υπεύθυνη ορόφου καλλυντικών.

Για τη συγκεκριμένη θέση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών σε θέση manager στον τομέα της λιανικής και συγκεκριμένα στον κλάδο καλλυντικών και αρωματικού. Απαραίτητο είναι το πτυχίο ΑΕΙ καθώς και η άριστη γνώση αγγλικών. Στα καθήκοντά του περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η εμπορική παρακολούθηση και επικοινωνία με προμηθευτές και συνεργάτες, η εκπαίδευση, η αξιολόγηση, ο συντονισμός και η υποστήριξη του προσωπικού του ορόφου, καθώς και η υλοποίηση εταιρικών πολιτικών και διαδικασιών.

Για το κατάστημα της Θεσσαλονίκης η εταιρεία αναζητά έναν σύμβουλο πώλησης ανδρικής ένδυσης.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει εξειδίκευση στο ανδρικό κοστούμι, προϋπηρεσία τριών ετών σε ανάλογη θέση στον τομέα της λιανικής και συγκεκριμένα στο ανδρικό κοστούμι, γνώση τεχνικών πωλήσεων και υποδειγματικής εξυπηρέτησης σε luxury brands, καθώς και γνώση παρακολούθησης στατιστικών στοιχείων παραλαβών και πωλήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα με μια πρόσφατη φωτογραφία συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση hr@atticadps.gr (αναφέροντας τον αντίστοιχο κωδικό θέσης).