Σαν σήμερα, πριν από 34 χρόνια, ήταν η τελευταία φορά που ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε σημειώσει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο (ΠΑΣ – Δόξα 4-0). Ηταν η τελευταία σεζόν από τη λαμπρή περίοδο της ομάδας, από την οποία έλκει την προσωνυμία της «Αγιαξ της Ηπείρου». Μάλιστα το Σάββατο, στους Ζωσιμάδες, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 7ο λεπτό, ωστόσο ξεπέρασε άμεσα το σοκ, αντέδρασε και έστειλε τους φιλοξενούμενους τρεις φορές στη σέντρα, στο διάστημα 12′-39′!

«Είναι μια πάρα πολύ σπουδαία νίκη για πολλούς λόγους. Είχαμε να κερδίσουμε από τον Φεβρουάριο μέσα στο “σπίτι” μας, ενώ φέτος είχαμε πέντε ματς χωρίς νίκη. Με μια πολύ καλή ομάδα βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι» σχολίασε ο προπονητής των γηπεδούχων Γιάννης Πετράκης για την πρώτη εντός έδρας νίκη της ομάδας του. Ο Πλατανιάς προηγήθηκε με σουτ του Γκζέλτσακ και οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ με γκολ των Κόντε (12′), Τζιμόπουλου (36′) και Χαλκιαδάκη (39′).

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Λίλα, Γαρουφαλιάς (65′ Νικολιάς), Γιάκος (73′ Μανθάτης), Χαλκιαδάκης (82′ Σολτάνι), Κόντε.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά, Πριντέτα (70′ Κοροβέσης), Βάντερσον, Ντεβέσα (81′) Στόιτσεφ, Δημούτσος (73′ Πατράλης), Κρος, Στανισάβλιεβιτς, Ενσικουλού, Γκζέλτσακ.