Οταν ο Γιάννης συνάντησε τη Θεοδώρα

Πριν από τον Γιάννη Ραγκούση, στο στούντιο του Σκάι βρέθηκε χθες η Θεοδώρα Τζάκρη. Οι φίλοι παπανδρεϊκοί θυμούνται πως οι δυο τους είχαν συνυπάρξει στην κυβέρνηση το μακρινό 2009 και μάλιστα στο ίδιο υπουργείο. Ο Ραγκούσης ήταν υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ η ξανθιά Θεοδώρα υφυπουργός με έδρα στη Θεσσαλονίκη. Ε, χθες η Τζάκρη ήταν το τέλειο παράδειγμα κεντροαριστερού που βρήκε στέγη στον ΣΥΡΙΖΑ –και ο Ραγκούσης δεν έχασε ευκαιρία: «Εγώ όταν διαφώνησα πήγα σπίτι μου, δεν πήγα σε άλλο κόμμα για να παίρνω 7.000 ευρώ τον μήνα». Αουτς, Θεοδώρα, μέχρι εδώ το νιώθω το καρφί.

Εγώ θα κόψω το κρασί, αλλά μου δίνει ψήφους

Και να ‘λεγες πως είναι πότης; Ούτε καπνίζει ο άνθρωπος! Κι όμως, οι καλύτεροι οινοπαραγωγοί είναι φίλοι του. Στην επίσκεψή του στα Γιάννινα, ο Σταύρος Θεοδωράκης βρήκε τον πιο θερμό υποστηρικτή του στο πρόσωπο του Λευτέρη Γκλίναβου. Ο κυρ-Λευτέρης, φίλος του κυρ-Γιάννη του Μπουτάρη, έχει ιστορία στην παράταξη: οι παλιοί τον θυμούνται ως κοσμοπολίτη υποστηρικτή του Ανδρέα, φιγούρα από τις λίγες. Το αποδιώχνει ο Σταύρος το ΠΑΣΟΚ, αλλά τσουπ, όλο μπροστά του βρίσκεται.

Eιρήνη υμίν

Είναι γιος πολιτικού της κεντροαριστερής αυτοδιοίκησης, όμως από μικρός ακολούθησε τη δική του πορεία. Πρόσφατα άρχισε να δουλεύει σε καμπάνια υποψήφιου ηγέτη – οι σχέσεις τους, όμως, δεν είναι στην καλύτερή τους φάση. Αιτία; Η επικοινωνιακή (και όχι μόνο) κάλυψη των περιοδειών στη Βόρεια Ελλάδα. Θα μου πεις, ανέκαθεν συνέβαιναν τέτοια σε προεκλογικές περιόδους. Ομως καθόλου δεν τους θέλω τους καβγάδες, ειδικά τους ενδοοικογενειακούς.