Η κατάσταση στη Μίλαν διαρκώς χειροτερεύει, καθώς με το 0-0 στο Σαν Σίρο κόντρα στην Τζένοα συμπλήρωσε τέσσερις αγώνες χωρίς νίκη (τρεις ήττες, μία ισοπαλία) και κατρακύλησε στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ δαπάνησε το καλοκαίρι 200 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, ωστόσο τίποτα δεν θυμίζει την άλλοτε σπουδαία ομάδα. Ο Βιτσέντζο Μοντέλα είναι υπό αμφισβήτηση και η «Corriere dello Sport» ανέφερε χθες τους προπονητές που είναι ελεύθεροι αυτή την περίοδο, στη λίστα μάλιστα είχε και τον παλιό παίκτη της Μίλαν Τζενάρο Γκατούζο. Επίσης, σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, ο γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας, Μάρκο Φασόνε, φέρεται να είπε ότι «ίσως παραχωρηθεί ένας ή ακόμα και δύο παίκτες με υψηλά συμβόλαια στην περίπτωση που δεν υπάρχει συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ». Στο ματς με την Τζένοα, η Μίλαν αγωνίστηκε από το 25′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπονούτσι.

Με παίκτη λιγότερο αγωνίστηκε στο Φρίουλι και η Γιουβέντους (26′, ο Μάντζουκιτς πήρε δύο κίτρινες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα), αλλά με χατ τρικ του Σάμι Κεντίρα νίκησε 6-2 την Ουντινέζε. Η Γηραιά Κυρία πλησίασε στους τρεις βαθμούς την πρωτοπόρο Νάπολι, η οποία έφερε 0-0 στο ντέρμπι με την Ιντερ στο Σαν Πάολο.

Αλλα αποτελέσματα: Λάτσιο – Κάλιαρι 3-0, Τορίνο – Ρόμα 0-1, Σπαλ – Σασουόλο 0-1, Μπενεβέντο – Φιορεντίνα 0-3, Αταλάντα – Μπολόνια 1-0, Κιέβο – Βερόνα 3-2, Σαμπντόρια – Κροτόνε 5-0. Βαθμολογία: Νάπολι 25, Ιντερ 23, Λάτσιο, Γιουβέντους από 22.