«Δεν θα ήθελα με τίποτε να μην παίζουμε Ευρώπη για να είμαστε πιο ξεκούραστοι. Το να χάνεις την ευκαιρία να παίξεις κόντρα σε τόσο μεγάλους παίκτες είναι πραγματικά κρίμα και χαρήκαμε πάρα πολύ το ότι παίξαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα».

Ο Κώστας Φορτούνης, εκ των κορυφαίων της ομάδας του, ήταν κατηγορηματικός όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να μην έχει και την έξτρα κούραση της Ευρώπης, ενώ αποκάλυψε ότι πήρε τη φανέλα του Σουάρες, καθώς ο Μποτία είχε προλάβει αυτή του Μέσι!

Οσο για τον τεχνικό των νικητών Τάκη Λεμονή, το σημαντικότερο στοιχείο ήταν ότι «σήμερα κατάλαβαν οι νέοι παίκτες μας τι ακριβώς είναι ο Ολυμπιακός. Δείξαμε καρδιά πρωταθλητή και αυτό είναι καλό διότι το πρωτάθλημα κρίνεται στη διάρκεια. Είναι πλεονέκτημα για την ομάδα μου το γεγονός ότι είναι συνηθισμένη στην πίεση του πρωταθλητισμού» τόνισε ο έλληνας τεχνικός, που πρόσθεσε επίσης: «Θέλουμε να είμαστε πιο συμπαγείς και το είχαμε καταφέρει και με τον Πανιώνιο, όπου όλα τα χαλάσαμε μέσα σε ένα δίλεπτο. Το γεγονός ότι έχουμε σερί αγώνων είναι λογικό να μας δυσκολεύει περισσότερο στο να μπορούμε να δουλέψουμε, όπως ο αντίπαλός μας για παράδειγμα που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις».

Από την πλευρά του ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου –που χρησιμοποίησε 14 ξένους παίκτες στο ντέρμπι –στάθηκε στην ατυχία της ομάδας του.

«Ημασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, αλλά πιο άτυχοι από αυτόν. Δεχτήκαμε ένα περίεργο γκολ και δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Ομως σε καμία περίπτωση δεν φοβηθήκαμε το ματς». Γ.Λ.